A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Збройним Силам України – 30: запрошуємо приєднатися до професійної армії

Дата: 06.12.2021 15:26
Кількість переглядів: 187

  Сьогодні, 06 грудня, з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України в  Устинівській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості  відбувся семінар з орієнтації  на службу  в Збройних  Силах  України  за участі   начальника 7 відділу  Кропивницького  районного  територіального  центру комплектування  та соціальної підтримки  Андрія Шевченка  та  начальника відділення рекрутингу та комплектування Євгена Чернікова .

Провідний фахівець з питань зайнятості Алла Хохуля нагадала присутнім, що сьогодні, з нагоди відзначення 30-ї річниці Збройних сил України проходять різнопланові  заходи, у т.ч. й урочисті. Підкреслила, що це свято, насамперед, тих, хто нині захищає територію нашої країни від агресорів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято пам’яті відважних воїнів, які віддали своє життя за незалежність, свободу, суверенітет і неподільність нашої держави.

Зазначила, що військову службу за контрактом можна розглядати як місце роботи. Уклавши контракт, можна отримати мінімум п'ять років зайнятості та фінансову стабільність.

А.Шевченко поділився власним досвідом несення військової служби за контрактом, розповів про державні соціальні гарантії військовослужбовцям, зокрема: стабільне матеріальне забезпечення, безкоштовне медичне обслуговування, обов’язкове державне страхування, право на пенсійне забезпечення при звільненні з військової служби за віком та ін.

«Для зареєстрованих безробітних в центрі зайнятості – це шанс принести користь своїй країні, отримати високооплачувану легальну роботу і гідно утримувати свої родини», – наголосив А.Шевченко.

Водночас, Є.Черніков окреслив основні принципи відбору, порядку його проведення та строках військової служби. «Держава гарантує військовослужбовцям достатнє матеріальне, грошове та інші види забезпечення в обсязі, що відповідає умовам військової служби, стимулює закріплення кваліфікованих військових кадрів», – наголосив Є. Черніков.

Учасники семінару задавали питання, їх цікавило, хто має право проходити військову службу за контрактом, забезпечення житлом, строки контракту та інші. А також безробітні одержали друковані інформаційні матеріали.

«Якщо людина свідомо хоче піти на контрактну службу, то ми зможемо підібрати їй саме те місце і ту посаду, на якій вона зможе максимально використовувати свій багаж професійних знань з цивільного життя та отримувати за свою віддану роботу не тільки матеріальне, а й моральне задоволення», - наостанок сказав А.Шевченко.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь