A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вихованець КЗ «Устинівський будинок дитячої та юнацької творчості» - переможець Всеукраїнського конкурсу

Дата: 21.12.2021 08:23
Кількість переглядів: 211

В місті Ужгороді відбувся Всеукраїнський колоквіум  «Космос. Людина. Духовність.».  Перший Всеукраїнський колоквіум був ініційований Міністерством освіти і науки України восени 1997 року. З того часу його проводять з метою створення сприятливих умов для інтелектуального, духовного та творчого розвитку учнівської молоді, задоволення її освітніх потреб, інтересів та схильностей до науково-експериментальної, дослідницької, техніко-конструкторської діяльності. 

Понад 87 учасників із 16 регіонів України взяли участь в цьому колоквіумі. Учасники колоквіуму від Кіровоградської області  подали науково-дослідницькі роботи у 8 секціях: «Космос у лабораторії”, “Крізь простір і час”, „Твої можливості, людино”, „Українці в космосі”, „Лицар Духу”, „Суперкнига”, „Кінець світу”, „Краса врятує світ”.

У своїх творчих розробках юні дослідники висловили свої припущення та гіпотези про виникнення й еволюцію Всесвіту, можливості існування життя за межами Землі, представили проєкти подорожі у часі та просторі.

Журі конкурсу, до якого входили провідні науковці Ужгородського національного університету та науково-педагогічні працівники Ужгородського інституту культури і мистецтва,  врахувало відповідність поданих робіт Умовам колоквіуму, якість поданих мотиваційних листів, вміння вести публічну дискусію під час захисту роботи.

За результатами колоквіуму Міщенко Вячеслав – вихованець гуртка «Дивослово» комунального закладу «Устинівський будинок дитячої та юнацької творчості» на базі комунального закладу «Устинівське НВО «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Устинівської селищної ради здобув ІІ місце на Всеукраїнському етапі, у секції «Лицар духу», з роботою «Лицар духу» (науковий керівник Стець О.Л.).

Вітаємо призера колоквіуму та його наставника! Бажаємо вагомих творчих здобутків, здійснення всіх задумів та мрій!

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь