Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Вихованець КЗ «Устинівський будинок дитячої та юнацької творчості» - переможець Всеукраїнського конкурсу

Дата: 21.12.2021 08:23
Кількість переглядів: 249

В місті Ужгороді відбувся Всеукраїнський колоквіум  «Космос. Людина. Духовність.».  Перший Всеукраїнський колоквіум був ініційований Міністерством освіти і науки України восени 1997 року. З того часу його проводять з метою створення сприятливих умов для інтелектуального, духовного та творчого розвитку учнівської молоді, задоволення її освітніх потреб, інтересів та схильностей до науково-експериментальної, дослідницької, техніко-конструкторської діяльності. 

Понад 87 учасників із 16 регіонів України взяли участь в цьому колоквіумі. Учасники колоквіуму від Кіровоградської області  подали науково-дослідницькі роботи у 8 секціях: «Космос у лабораторії”, “Крізь простір і час”, „Твої можливості, людино”, „Українці в космосі”, „Лицар Духу”, „Суперкнига”, „Кінець світу”, „Краса врятує світ”.

У своїх творчих розробках юні дослідники висловили свої припущення та гіпотези про виникнення й еволюцію Всесвіту, можливості існування життя за межами Землі, представили проєкти подорожі у часі та просторі.

Журі конкурсу, до якого входили провідні науковці Ужгородського національного університету та науково-педагогічні працівники Ужгородського інституту культури і мистецтва,  врахувало відповідність поданих робіт Умовам колоквіуму, якість поданих мотиваційних листів, вміння вести публічну дискусію під час захисту роботи.

За результатами колоквіуму Міщенко Вячеслав – вихованець гуртка «Дивослово» комунального закладу «Устинівський будинок дитячої та юнацької творчості» на базі комунального закладу «Устинівське НВО «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Устинівської селищної ради здобув ІІ місце на Всеукраїнському етапі, у секції «Лицар духу», з роботою «Лицар духу» (науковий керівник Стець О.Л.).

Вітаємо призера колоквіуму та його наставника! Бажаємо вагомих творчих здобутків, здійснення всіх задумів та мрій!

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь