A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Повідомлення

Дата: 14.01.2022 14:27
Кількість переглядів: 327

Про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення Устинівської селищної ради «Про затвердження розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Устинівська селищна рада, її виконавчі органи, та Порядку відшкодування цих витрат»

 

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 №1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо про оприлюднення проекту регуляторного акту «Про затвердження розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Устинівська селищна рада, її виконавчі органи, та Порядку відшкодування цих витрат».

 Проект спрямований на урегулювання відносин у сфері відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Устинівська селищна рада та її виконавчі органи, визначення чіткого механізму відшкодування відповідних витрат, а також забезпечення ефективного та раціонального використання бюджетних коштів.

  Проект рішення «Про затвердження розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Устинівська селищна рада, її виконавчі органи, та Порядку відшкодування цих витрат» розроблений сектором правового забезпечення  селищної ради, для проведення процедури оприлюднення з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проект рішення «Про затвердження розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Устинівська селищна рада, її виконавчі органи, та Порядку відшкодування цих витрат» та аналіз регуляторного впливу офіційно будуть оприлюднені 14.01.2022 року на офіційному веб-сайті Устинівської селищної ради – https://ustynivka-gromada.gov.ua  у розділі «Офіційні документи». Повідомлення  про оприлюднення проекту регуляторного акту розміщено у місцевій газеті «Трудівник Устинівщини».

З 14 січня 2022 року по 13 лютого 2022 року протягом 1 (одного) місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу будуть прийматися зауваження та пропозиції до даного рішення.

 Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань до проекту  регуляторного акту просимо надавати в письмовому вигляді за адресою: 28600, Кіровоградська область, смт Устинівка, вул. Ювілейна, 2, тел. (05239) 4-13-07, e-mail: ustinovskarada@ukr.net для можливості їх розгляду розробником проекту регуляторного акту.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь