A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Двадцята сесія селищної ради

Дата: 28.01.2022 11:00
Кількість переглядів: 785

27 січня селищний голова Ігор Пеньков провів чергову двадцяту сесію  селищної ради восьмого скликання. У пленарному засіданні взяли участь 17  депутатів із 22

старости старостинських округів, керівники структурних підрозділів селищної ради, представники громадськості.

Порядок денний пленарного засідання затверджено одноголосно. Так само одностайними були депутати і в прийнятті рішень, підтримуючи проекти постійних комісій селищної ради. 

Звіт селищного голови за 2021 рік, який представив Ігор Пеньков, депутати  запропонували викласти основними тезами по бюджету та економічному розвитку. З допомогою відеопрезентації Ігор Олександрович коротко  охарактеризував річні досягнення громади. Повний виклад звіту розміщено на сайті селищної ради.   

         Ухвалено рішення щодо звіту про результати виконання Програми соціального і економічного розвитку Устинівської селищної територіальної громади на 2021 рік. Депутати підтримали зміни до Програми соціального і економічного розвитку Устинівської селищної територіальної громади на 2022 рік. Зокрема розширено перелік заходів по галузях освіти, культури, медицини щодо виготовлення проектно-кошторисної документації та виконання ремонтних робіт на підпорядкованих їм об’єктах. Відповідно поліпшаться умови для навчання в школі естетичного виховання, відремонтують їдальню харчоблок в опорній школі Устинівського НВО, адмінприміщення в Криничному, облаштують сучасний санвузол у поліклініці та інше.

Затверджено символіку смт Устинівка та Устинівської селищної територіальної громади – герб і прапор.

         Внесено зміни до Положення про відділ соціального захисту та охорони здоров’я населення Устинівської селищної ради. Вони пов’язані із підпорядкуванням цьому відділу як органу управління комунальних закладів  охорони здоров’я та центру надання соціальних послуг. У зв’язку з цим відповідні зміни внесено і до Положення про Центр надання соціальних послуг Устинівської селищної ради. 

До Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я Устинівської селищної ради також внесено зміни. Відтепер рішення про оголошення конкурсу на посаду директора комунального некомерційного підприємства «Устинівська лікарня» та про його результати прийматиме орган управління (відділ соціального захисту і охорони здоровя населення).

На сесії внесено зміни до бюджету Устинівської територіальної громади на 2022 рік. Так, збільшено доходи і видатки на 2363784 грн. за рахунок вільних залишків на початок року. Додаткові кошти спрямовано на благоустрій та інші заходи програми економічного і соціального розвитку території, які реалізують галузі освіти, культури, медицини.

Розглянуто майже  сотню земельних питань.  

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь