A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

День єднання в Україні

Дата: 16.02.2022 17:08
Кількість переглядів: 281

Для посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз Президент оголосив 16 лютого 2022 року Днем єднання.

Бібліотеки завжди були і залишаються центром збереження і розвитку національної культури, патріотичного виховання особистості. Патріотизм поєднує в собі любов до України, до свого народу, гордість за її минуле і сьогодення, готовність до їх захисту, утвердження в свідомості об’єктивної оцінки ролі українського війська в українській історії, спадкоємності розвитку Збройних Сил у відстоюванні ідеалів свободи та державності України, її громадян від княжої доби, Гетьманського козацького війська, військ УНР, січових стрільців, воїнів УПА до часів незалежності, Майдану, героїв Небесної Сотні та зони АТО.

Національно-патріотичне виховання, популяризація літератури з даної тематики в бібліотеках покликані забезпечити формування у молоді стійкості, мужності, готовності до подвигу, самопідготовки і самовиховання, вихованню почуття патріотизму, любові до України, бажання відстояти її незалежність і соборність, наслідування кращих традицій.

З метою посиленя національно-патріотичного виховання в бібліотеках КЗ «Устинівська ЦБС» Устинівської селищної ради оформлено книжкову виставку «Як зірка в небі – Україна в серці» (Устинівська центральна бібліотека) та виставка – інсталяція «Українці, єднаймося!» (Устинвіська дитяча бібліотека).


Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь