A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Весні не скажеш, що війна!

Дата: 01.04.2022 14:23
Кількість переглядів: 202

З настанням тепла в Устинівській селищній територіальній громаді почалися традиційні весняні клопоти. Попри воєнний стан, селище та населені пункти громади й надалі мають бути охайними та затишними. Тож  31 березня та 1 квітня, працівники Устинівської селищної ради та її структурні підрозділи вийшли на перше цьогоріч весняне прибирання. Розділившись на команди, активно було прибрано від сухого листя та гілок територію біля адмінприміщення селищної ради, будинку культури, школи естетичного виховання та облаштовано клумби центральної алеї Устинівки, якою щодня прямують сотні устинівчан та гості селища.

Як і в попередні роки, стоїть завдання згуртувати всіх жителів та гостей громади, підприємців, трудові та шкільні колективи довкола спільної мети – зробити нашу громаду кращою, охайнішою, затишнішою. А це означає: привести до належного естетичного та санітарного стану прибудинкові території, території кладовищ, спортивні майданчики, парки, території установ та підприємств, зони відпочинку, береги, водойми та ін...

Окремо звертаємось до громадян, які в умовах воєнного стану були змушені покинути свої домівки і проживають на території нашої громади – це і Ваш дім! Кожен має змогу долучитись і показати хороший приклад! Адже, щоб принести користь суспільству, природі, рідному селищу необхідно витратити зовсім небагато часу. Для цього потрібно впорядкувати власне подвір’я, навести лад біля під’їзду багатоквартирного будинку та на своїй вулиці. Тільки без спалювання! Необхідно пам’ятати, що про чистоту довкілля повинні дбати не тільки працівники з благоустрою селищної ради, а й усі мешканці.

Об’єднання зусиль всіх небайдужих жителів на благо малої батьківщини має стати чудовим прикладом любові і шани до свого рідного краю. Сподіваємось, що участь кожного буде суттєвою і ми разом зробимо все можливе, щоб в нашій громаді всім жилося затишно і комфортно. Об’єднаємо наші зусилля, щоб потім не сказати: «Перемога, а в нас не прибрано!».

Все буде Україна! Слава Збройним Силам України! Слава Україні!


     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь