A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Грошова допомога вразливим категоріям населення від ЮНІСЕФ та Мінсоцполітики

Дата: 18.04.2022 16:34
Кількість переглядів: 214

    Мінсоцполітики разом з ЮНІСЕФ розпочинають багатоцільову програму грошової допомоги для незахищених родин із дітьми, які постраждали через військове вторгнення РФ та потребують фінансової підтримки. Виплати у рамках програми мають посилити держпрограми підтримки внутрішньо переміщених осіб, започатковані нашим Урядом.

 

Хто зможе отримати допомогу:

1. Родини, які мають трьох і більше неповнолітніх дітей, з яких принаймні одна дитина не досягла двох років;

2. Сім’ї з двома або більше дітьми, де одна дитина має інвалідність.

 

Виплата складає 2 220 грн для кожного члена сім’ї на місяць, але не більше як для п’ятьох людей. Виплату даватимуть одноразово на три місяці, тобто суму за три місяці одним платежем.

 

Ця виплата буде здійснюватися визначеним категоріям додатково до виплат, які проводяться за державними програмами, зокрема додатково до виплати внутрішньо переміщеним особам на проживання.

 

Для отримання допомоги один з повнолітніх членів сім’ї, яка належить до визначених категорій, подає заявку на отримання допомоги шляхом заповнення форми на отримання допомоги на офіційному веб-сайті ЮНІСЕФ (register.unicef.org).

 

Необхідно заповнити анкету та обов’язково перевірити коректність внесених даних. Зокрема, потрібно буде надати інформацію про всіх членів сім’ї та банківський рахунок, на який буде здійснюватись виплата. Фахівці ЮНІСЕФ та партнери розглянуть кожну заявку й перевірять достовірність інформації та відповідність усім критеріям. Учасникам Програми надійде СМС про ухвалене рішення. Переказ має надійти за 4 тижні після подання заявки.

 

Після забезпечення технічної можливості заявка на отримання допомоги може бути подана за допомогою засобів Єдиного державного веб-порталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія відповідно до порядку, встановленого Кабінетом Міністрів України.

 

Відповіді на основні питання можна знайти на веб-сайті ЮНІСЕФ(register.unicef.org). Якщо виникнуть труднощі або додаткові питання можна звернутися на гарячу лінію “Спільно” за номером:0 800 600 017 (безоплатно, працює щодня з 8:00 до 22:00)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь