A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Україна – єдина сім’я

Дата: 13.05.2022 16:47
Кількість переглядів: 136

Щороку 15 травня відзначається Міжнародний день сім’ї, який був встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році. Вперше це свято відзначено 15 травня 1994 року.

Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Саме сім’я є тією цеглинкою з якої складається добробут та спокій у нашій державі.

Наперододні Міжнародного дня сім’ї у комунальному закладі «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» проведено майстер-клас «Україна – єдина сім’я». В ході якого вихованцями гуртків було виготовлено ляльку-мотанку, яка уобсолює Україну та її 27 діточок: 24 області,  Автономну Республіку Крим і 2 міста зі спеціальним статусом: Київ та Севастополь. Ця лялька-мотанка є берегом, символом єднання сімейних зв’язків поколінь. Тому, що саме в цей нелегкий час для нашої держави, вся Україна об’єдналась в єдину сім’ю.

До Міжнародного дня сім’ї бажаємо, щоб кожен пам’ятав – сім’я найважливіше! Бережіть сімейний вогник, свої рідних! Нехай у кожній сім’ї буде злагода та мир, Україна – це єдина , міцна та непорушна сім’я!!!


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь