A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Працювала робоча група з контролю за ціновою ситуацією

Дата: 10.06.2022 22:10
Кількість переглядів: 129

За період з 04.06.22 року по 09.06.22 року перевіркою охоплено 15 торговельних закладів громади: 1 с. Березуватка, 2  с.Інгульське, 2 с.Березівка, 2 смт Устинівка, 1 с.Ганно-Требинівка, 3 с.Криничне, 2 с.Седнівка, 1 с.Докучаєво, 1 с.Степанівка.

В ході перевірки були опрацьовані накладні на товар, який входить  до переліку соціально значимих продуктів, та роздрібні ціни в магазині.

Членами робочої групи встановлено, що усіма  перевіреними торгівельними закладами громади був дотриманий законодавчий рівень торгівельної надбавки  у розмірі 10 % на соціально значимі товари, а саме:  борошно, молоко, олія соняшникова, хліб житньо-пшеничний, батон,  птиця (тушки курячі, четвертина птиці), яйця курячі. Таким чином, не було виявлено фактів необґрунтованого підвищення ціни на товари, які мають соціальну значимість.

 З усіма суб’єктами господарювання проведена відповідна роз’яснювальна робота щодо дотримання вимог чинного законодавства України у частині здійснення підприємницької діяльності, в тому числі в питаннях торгівельної надбавки, а також про неприпустимість встановлення необґрунтованого  підвищення роздрібної ціни в період воєнного стану.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь