A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Засідала робоча група з перевірки дотримання протиепідемічних заходів в об’єктах сфери обслуговування та у громадському транспорті

Дата: 24.06.2022 17:26
Кількість переглядів: 149

24 червня 2022 року під головуванням заступника Устинівського  селищного голови  Наталії Сівової відбулося засідання селищної робочої групи з перевірки дотримання протиепідемічних заходів в об’єктах сфери обслуговування та у громадському транспорті.

Під час засідання обговорювались питання щодо дотримання карантинних вимог в закладах торгівлі.  Відповідно до  постанови КМУ від 27 травня 2022 року № 630 продовжено дію карантину до 31 серпня 2022 року. Враховуючи це, наголошено на необхідності дотримання суб’єктами господарювання та жителями громади обмежувальних протиепідемічних заходів в об’єктах сфери обслуговування та у громадському транспорті. У зв’язку з цим, членами робочої групи було вирішено відновити відповідні перевірки.

Звертаємо увагу підприємців та громадян на необхідність максимального дотримання карантинних вимог та здійснення вакцинації для збереження життя і здоров’я жителів громади.


Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь