A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

До відома сільськогосподарських товаровиробників та жителів громади !

Дата: 28.07.2022 14:39
Кількість переглядів: 149

Доводимо до Вашого відома, що погодні умови в цьому році сприятливі для розвитку бур’янів, в тому числі і амброзії полинолистої. Зараз рослини амброзії знаходяться на початку стадії бутонізації. Розпочинає цвісти амброзія полинолиста в нашій зоні в кінці липня. Період масового цвітіння припадає на серпень-вересень. Тому всі зусилля повинні бути направлені на знищення амброзії саме зараз – до цвітіння, щоб не допустити утворення пилку та масової його концентрації у повітрі, плодоношення та засмічення  ґрунту.

Найбільш ефективний метод боротьби з амброзією – видалення рослин разом з корінням. На клумбах та присадибних ділянках найкраще саме виривати рослини. На посівах сільськогосподарських культур проти амброзії застосовують гербіциди, ефективні проти однорічних дводольних бур’янів. Скошування на низькому рівні рослин амброзії безпосередньо перед цвітіням також буде ефективним методом боротьби. Так мінімізується здатність до відростання рослини.

Враховуючи вищевказане, звертаємося до всіх осіб, суб’єктів господарювання та жителів Устинівської громади із закликом провести роботи по знищенню рослин амброзії та недопущення її масового цвітіння на території громади.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь