A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Дитяча бібліотека – це місце незабутніх див ( один день із життя бібліотеки)

Дата: 23.09.2022 15:48
Кількість переглядів: 172

Що таке сучасна бібліотека? Це, в першу чергу, територія казки, дива, несподіваних зустрічей, місце, де можна не тільки читати книги, але і корисно та цікаво проводити вільний час.

Так і Устинівська дитяча бібліотека відкриває свою чарівну «валізу», наповнену цікавими іграми, захоплюючими книгами, веселими мультфільмами, незабутніми зустрічами з друзями. Колектив дитячої бібліотеки, як казкові герої, радо зустрічають своїх читачів, з якими вони  проводять  чимало часу, розповідають і показують все цікаве і корисне на світі, а також роблять  для них багато добрих справ. У бібліотеці в читальному залі для маленьких читачів створено творчу  зону, де діти можуть проводити вільний час, творчо та ітелектуально розвиватися. Особливо  діти полюбляють відвідувати творчі майстерні, де разом з бібліотекарями створюють різні вироби з паперу, тканини, флористичних матеріалів, адже найприємніші шедеври  це ті, які зроблені власними руками і добрими серцями. Тож сміливо можна сказати, що  бібліотечні працівники Устинівської дитячої бібліотеки відкривають і наповнюють свою бібліотечну «валізу» новими добрими справами, цікавими ідеями, як Мері Поппінс, яка вміла створювати пригоди з нічого – звичайнісіньких предметів і за звичайнісіньких умов, а також навчила своїх вихованців двом найголовнішим у житті речам – умінню бачити казкове у звичайних речах і не боятися будь-яких змін.  

Протягом тижня Устинівська дитяча бібліотека: разом з Устинівським будинком культури організували флешмоб "Діти України за мир"; до Дня миру провели акцію  "Мир - Квітучій Україні"; оформила книжкову виставку "Хай буде мир у нашій рідній Україні; читачі Устинівської дитячої бібліотеки створили емблеми миру, а також проводили інші не менш цікаві заходи.

Сучасна бібліотека стає сучасною в усьому! Тож Устинівська дитяча  бібліотека, це бібліотека для дітей разом з дітьми. І кожен, хто до неї  завітає, віднайде свою територію на нашій бібліопланеті. Запрошуємо бажаючих щоденно долучатись до нашої родини!


          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь