A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

30 вересня – День усиновлення!

Дата: 30.09.2022 07:57
Кількість переглядів: 129

30 вересня в Україні відзначається День усиновлення, який став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей. Це свято для дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків.

Усиновлення — це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами і обов’язково надбаннями і дитини, і дорослого. І тому в цей день хочеться від щирого серця привітати тих відважних батьків, які здійснили відповідальний крок і взяли дитину у свою родину. Адже бути батьками — це один із найважливіших обов’язків, який доводиться виконувати у життіФото без опису

На території  Устинівської селищної територіальної громади  31 дитина виховується в сім’ях опікунів та піклувальників, 6 - в прийомних сім’ях,  8 діток усиновлено жителями громади. Ці сім’ї дали кожній дитині найважливіше – щастя мати родину, батьківську турботу і тепло.

Висловлюємо слова подяки кожній родині, яка відкрила двері своєї домівки для дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування.

Нехай у Ваших домівках завжди панують спокій і затишок, а ваші батьківські серця завжди будуть відкритими для тепла, ласки і любові, які так необхідні дітям.

 

 

Селищний голова                                                Ігор ПЕНЬКОВ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь