A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Прощання з Володимиром Сівовим

Дата: 12.10.2022 15:16
Кількість переглядів: 285

Устинівська громада попрощалася з мужнім захисником, головним сержантом другого стрілецького взводу третьої стрілецької роти Володимиром Валентиновичем Сівовим.

Односельці зустріли загиблого Героя «живим коридором», який простягнувся через увесь центр Устинівки до місця проведення траурної церемонії прощання на центральній площі селища. Після завершення траурного мітингу жалобна процесія, очолювана почесною вартою, вирушила до будинку, де проживав Володимир Валентинович для прощання з родиною, друзями, сусідами.

Володимир Сівов народився 21 січня 1979 року в селищі Нова Прага Олександрійського району. Закінчивши школу вступив до Кіровоградського педуніверситету. Після закінчення вишу та проходження військової служби у Збройних Силах працював вчителем фізики в Устинівській школі, начальником відділу Устинівської РДА. Був учасником бойових дій на сході України у 2015-2016 роках.

На початку березня цього року В.В. Сівов був мобілізований до лав ЗСУ. Після проходження військової підготовки знаходився на передових позиціях бойових дій. Та де б не перебував Володимир Сівов він завжди був патріотом України, свідомим громадянином, чуйною людиною, яка любила свою сім’ю понад усе та був готовий прийти на допомогу кожному.

З честю та до кінця виконуючи військовий обов’язок при захисті Батьківщини, Володимир Валентинович Сівов загинув 5 жовтня 2022 року.

У Героя залишилися дружина, діти, батьки.

Устинівська селищна рада, депутатський корпус та виконавчий комітет висловлюють глибоке співчуття родині з приводу тяжкої втрати. Ми будемо пам’ятати Володимира Валентиновича Сівова як чудову людину, патріота, який заради нашого життя поклав своє.

Вічна та світла пам’ять Володимиру Сівову!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь