A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Радіодиктант національної єдності 2022

Дата: 09.11.2022 18:50
Кількість переглядів: 129

9 листопада, у День української писемності та мови об 11:00 за київським часом відбувся 22-й Радіодиктант національної єдності, який, за словами організаторів, став актом єднання.  Цьогоріч текст диктанту був присвячений рідному дому, авторкою його стала письменниця і режисерка Ірина Цілик, а читала диктант акторка Ада Роговцева.

Мета радіодиктанту — об’єднати людей навколо України в усьому світі, а не перевіряти грамотність учасників всеукраїнського флешмобу. Деякі українці писали диктант, перебуваючи на фронті та в укриттях, вимушені переселенці- за кордоном. Диктант писали військові, бібліотекарі, школярі і навіть полярники з антарктичної станції "Академік Вернадський", яким також відгукнулася тема рідного дому. Долучилися до написання радіодиктанту й жителі Устинівської громади.

Сам текст диктанту розчулив усіх. Сльози навертаються від глибини тексту. Як це зараз всім болить. Писали зі сльозами на очах, але з вірою і любов’ю в серці… Наш дім, Україна, вистоїть!!!


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь