A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 15.11.2022 14:53
Кількість переглядів: 190

Відповідно до ст. 5, ст 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Устинівська селищна рада Кіровоградської області (далі - Устинівська селищна рада) повідомляє про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування (Далі - Звіт) «Програма соціального і економічного розвитку Устинівської селищної територіальної громади на 2023 рік»  (далі - ДДП).

        Програма соціального і економічного розвитку Устинівської селищної територіальної громади на 2023 рік є документом державного планування місцевого рівня, яким визначаються пріоритетні напрями економічного і соціального розвитку громади на 2023 рік.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документів державного планування -  Устинівська селищна рада.

Дата початку процедури громадського обговорення Звіту 15.11.2022 р. Термін процедури громадського обговорення становить 30 днів, тобто з 15.11.2022 р.по 14.12.2022 р.

Процедура громадських обговорень відбувається шляхом надання письмових зауважень і пропозицій (у тому числі в електронному вигляді).

Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом ДДП, Звітом та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП - Устинівська селищна рада.

Орган, до якого подаються зауваження -  Устинівська селищна рада, 28600, Кіровоградська обл., Кропивницький р-н, смт Устинівка, вул. Ювілейна, буд.2, ustinovskarada@ukr.net.Фото без опису

Строки подання зауважень і пропозицій – 30 днів з дати початку процедури громадського обговорення, тобто з 15.11.2022 р. по 14.12.2022 р.

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – департамент екології, природних ресурсів та паливно-енергетичного комплексу Кіровоградської ОДА - http://ekolog.kr-admin.gov.ua/departament/kerivnytstvo та Устинівська селищна рада.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП відсутня.

Звіт про стратегічну екологічну оцінку ДДП доступний за посиланням посиланням на сайті Устинівської селищної ради (https://ustynivka-gromada.gov.ua) у розділі «Відділ економіки».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь