A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Інтелектуальна гра «Український узвіз»

Дата: 16.11.2022 17:12
Кількість переглядів: 172

Вихованці комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради взяли участь у Всесвітньому Кубку з інтелектуальної гри «Український узвіз» до Дня української писемності та мови, які  входять у залік 2 етапу ХХІV відкритого Чемпіонату Кіровоградщини з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 20222023 навчально року.

У Всесвітньому Кубку з інтелектуальної гри «Український узвіз» до Дня української писемності та мови взяли участь більше 1000 учасників з Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Одеської, Полтавської та Чернігівської областей. Кіровоградщину представляли майже усі громади області.

Мета Кубку - популяризація знань про українську писемність та мову; створення умов для формування інтелектуально розвиненої особистості; розвиток творчо-пізнавального потенціалу учасників; формування у дітей та молоді національно-патріотичних цінностей; виховання поваги до історичного минулого, до народу, його історії, любові до рідної мови, почуття національної гідності.

Учасники 9 листопада 2022 року у будь-який час з 00.00 до 23.59 заходили самостійно за гіперпокликанням у Google форму, заповнювали довідкові дані і відповідали на 84 питання з різноманітних інтелектуальних ігор (за форматом класичної гри «Ерудит-лото», питання і варіанти відповіді – треба вибрати один).

Вихованці комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» отримали 13 призових місць. Вітаємо переможців та тренерів переможців!


Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь