A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Всесвітній день домашніх тварин

Дата: 01.12.2022 13:37
Кількість переглядів: 379

Щорічно, 30 листопада відзначається Всесвітній день домашніх тварин.

Це свято присвячено відданим і люблячим «братам нашим меншим», які потребують теплоти та турботи. Офіційно воно було затверджено у 1931 році у Флоренції на Міжнародному конгресі прихильників захисту тварин. Головна мета свята — розвинути в людях почуття відповідальності за живих істот і вкотре нагадати суспільству про те, що «воно несе  відповідальність за тих, кого приручило».

Вихованці гуртків євроклуб "Мрія" та "Дивокрай" комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради взяли участь у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості до Всесвітнього дня домашніх тварин "Мій домашній улюбленець" та доєдналися до уроків доброти присвячених братам нашим меншим. Вихованці гуртків зайняли призові місця , отримали дипломи та електронний сертифікат учасника ІІІ Міжнародного уроку доброти .

Протягом 5 днів,  незважаючи  на повітряні тривоги, обстріли, окупацію та відсутність світла, 2027 навчальних закладів України провели 15078 Уроків доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

Ми маємо піклуватися про наших менших друзів так само, як ми піклуємося один про одного. Разом ми робимо цей світ добрішим!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь