A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Міжнародний День людей з інвалідністю

Дата: 02.12.2022 16:04
Кількість переглядів: 130

3 грудня – день, який нагадує нам, що серед нас є люди, котрі потребують особливої уваги і турботи, – Міжнародний день інвалідів.

Відомо, що в історії люди з обмеженими можливостями часто демонстрували необмежену силу духу і талант, виграючи двобій з недугою, демонструючи великі можливості сильної Людини.

Сьогодні хочеться відзначити тих інвалідів, які не впали в розпач, не замкнулись у собі, а в силу власних можливостей працюють, беруть активну участь в громадському житті громади, займаються спортом, репетиторством, рукоділлям, художніми промислами і самодіяльністю, виховують дітей.

У цей День ми приєднуємося до цієї міжнародної ініціативи і бажаємо всім, хто не байдужий цій проблемі, сил і здоров’я, засобів і успіху. Захищаючи гідності людей з інвалідністю ми захищаємо своє людське обличчя. Інвалідність - це не вирок. Практика показує, що люди з інвалідністю можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями і навіть політиками, економістами, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь