A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Ліси для нащадків

Дата: 05.12.2022 09:51
Кількість переглядів: 95

З метою виховання господаря, здатного працювати в умовах ринкової економіки, формування творчої працелюбної особистості, економічної та екологічної культури учнів з жовтня 2021 року по листопад 2022 року проведено обласний етап заочного Всеукраїнського конкурсу «Ліси для нащадків».

Виховання бережливого ставлення до стану лісів, збереження і збагачення ресурсів живої і неживої природи – головні завдання над якими працювали учасники обласного етапу заочного Всеукраїнського конкурсу «Ліси для нащадків».

В ході конкурсу юні лісівники засвоювали теоретичні знання та проводили дослідницьку роботу з основ лісознавства. У звітних матеріалах конкурсанти презентували результати своїх досліджень з питань: вирощування  павлонії  в  домашніх умовах, розсаджування на дорощування сіянців сосни та дуба та інше.

Юні природолюби провели великий обсяг практичної природоохоронної роботи, зважаючи на заборону відвідування лісів на території Кіровоградщини у період воєнного стану. Приймаючи участь у заходах: «Прикрась власне подвір’я – збережи екологію», «Зелене мереживо для рідного села», «Чисте довкілля», «Сади Перемоги», «Посади дерево миру» учні висаджували зелені насадження, висівали квіти, прибирали власні подвір’я та подвір’я  закладів освіти у своїх населених пунктах.

Слід зазначити, що учасники обласного етапу заочного Всеукраїнського конкурсу «Ліси для нащадків» провели масштабну агітаційно-просвітницьку роботу. «Не пали сухостій! Не губи життя!»; «Бережіть ліс від пожеж!»; «Збережи первоцвіти!» – закликають юні лісівники.Фото без опису

На підставі вивчених матеріалів, представлених на обласний етап заочного Всеукраїнського конкурсу «Ліси для нащадків», та висновків журі :

ІІІ місце зайняли вихованці гуртка «Юні природолюби» комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» на базі Криничненської філії Устинівського ліцею Устинівської селищної ради, керівник гуртка Іванюк Ольга Михайлівна.

Вітаємо з перемогою!!!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь