A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Нарада у селищного голови

Дата: 06.01.2023 14:54
Кількість переглядів: 242

06 січня 2023 року відбулася нарада під головуванням селищного голови Ігоря Пенькова за участю заступника голови, старост старостинських округів, начальників відділів та структурних підрозділів Устинівської селищної ради. На нараді було заслухано звіти старост про проведену ними роботу у 2022 році  та пропозиції з розвитку територій старостинських округів у 2023 році.

Селищним головою було наголошено на необхідності злагодженості дій спеціалістів селищної ради та старостатів у співпраці по наданню допомоги сім’ям пільгових категорій. Окремо селищний голова зупинився на приділенні належної уваги сім’ям загиблих захисників. Надано ряд доручень щодо забезпечення ведення обліку сімей вразливих категорій, детального вивчення та задоволення їх потреб, наданню всебічної допомоги при зверненнях.

Селищний голова акцентував увагу старост на необхідності звітування про свою роботу за звітний рік перед жителями старостатів, наголосив на безумовному виконанні посадових обов’язків та дотриманні виконавської дисципліни.

Також детально було розглянуто питання функціонування «пунктів незламності» у кожному старостаті та забезпечення їх всим необхідним, відповідно до розробленої Інструкції, у випадках повного відключення світла.

За підсумками наради селищним головою було надано ряд доручень та визначено терміни їх виконання.


  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь