A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Працювала робоча група з контролю за ціновою ситуацією

Дата: 16.01.2023 11:21
Кількість переглядів: 123

За період з 06.01.23 року по 12.01.23 року членами робочої групи з контролю за ціновою ситуацією на основні продовольчі товари в Устинівській селищній територіальній громаді було здійснено перевірку в чотирьох старостинських округах громади та смт Устинівка. Перевіркою охоплено 8 торговельних закладів громади:  2 с.Криничне, 1 с.Лебедине,  2 с.Березівка, 1 с.Новоігорівка, 2 смт Устинівка.

За період перевірки членами робочої групи було встановлено необґрунтоване підвищення ціни на товари, які мають соціальну значущість (олія соняшникова) в одному торгівельному закладі в смт Устинівка.

З усіма суб’єктами господарювання, які було перевірено, членами робочої групи проведена відповідна роз’яснювальна робота щодо неприпустимості встановлення необґрунтованого  підвищення роздрібної ціни у період воєнного стану та дотримання вимог чинного законодавства України в питаннях торгівельної надбавки.

Також було надано рекомендації щодо неприпустимості перебування покупців в приміщені магазину під час повітряної тривоги.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь