A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання круглого столу

Дата: 24.01.2023 13:49
Кількість переглядів: 132

За ініціативи служби у справах дітей Устинівської селищної ради 23 січня 2023 року проведено засідання круглого столу на тему "Соціальний захист дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах".

У заході взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Геннадій Сусідко, начальник служби у справах дітей Аліна Басай, провідний спеціаліст служби у справах дітей Ірина Прідьма, інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Віталій Присяжнюк, директор КУ «Устинівський інклюзивно-ресурсний центр» Лідія Нікіша, провідний спеціаліст відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я населення Наталія Рошик, головний спеціаліст відділу освіти, сім´ї, молоді та спорту Сергій Мудрак, практичний психолог Устинівського ліцею Устинівської селищної ради Світлана Волик.

Під час заходу розглядалися питання взаємодії служби у справах дітей, закладів освіти та сектору ювенальної превенції з питань соціального захисту дітей, які опинились в складних життєвих обставинах. Були проаналізовані питання щодо організації спільної роботи з профілактики злочинності серед дітей та попередження насильства і жорстокого поводження з ними. Також, обговорено ряд питань, що стосувалися соціально - правового захисту дітей.

В результаті зустрічі визначено спільний план дій щодо соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, обговорено графіки виїздів рейдової групи «Діти вулиці» на І півріччя 2023 року та роботу міждисциплінарної команди спеціалістів територіальної громади із виявлення та захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.


Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь