A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 26.01.2023 16:46
Кількість переглядів: 140

На сьогоднішньому черговому засіданні  виконавчого комітету Устинівської селищної ради  було заслухано та взято до відома звіт начальника відділу культури, туризму та культурної спадщини про роботу відділу культури, туризму та культурної спадщини за 2022 рік, заслухано звіт про підсумки роботи зі зверненнями громадян, які надійшли до селищної ради за 2022 рік.

Затверджено план роботи виконавчого комітету на І півріччя 2023 року, календарний план культурно-масових та інших заходів, пов’язаних з відзначенням визначних дат та свят у 2023 році на території громади.

 Відповідно до прийнятої програми  соціального захисту населення Устинівської стг  рішеннями виконкому затверджено виділення матеріальної допомоги з бюджету громади пораненим, які брали безпосередню участь у бойових діях.

Прийнято низку  рішень щодо роботи служби у справах дітей, а саме:  

-внесено зміни до положення та складу комісії з питань захисту прав дитини;

-утворено міждисциплінарну команду з метою виявлення та надання всебічної допомоги дітям та сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах;

-продовжено термін перебування дітей в сім’ї патронатного вихователя;

-надано дозвіл на вчинення правочину від імені малолітніх дітей.

Заслухано звіт про результати виконання програми здійснення землеустрою на території Устинівської селищної територіальної громади на 2021-2022 роки та погоджено його з подальшим розглядом та затвердженням на сесії ради.

Членами виконавчого комітету прийнято рішення про виділення одноразової матеріальної допомоги на лікування жителям громади та рішення з благоустрою, а саме затверджено перелік об’єктів та видів громадських робіт для різних категорій населення. 

Докладніше з прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті Устинівської селищної  ради в розділі «офіційні документи».


  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь