A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Нарада з працівниками закладів культури

Дата: 07.02.2023 09:23
Кількість переглядів: 525

Клубні та бібліотечні заклади  реалізовують державну політику у сфері культури – зберігають національні традиції,  розвиток творчих надбань жителів громади, виховують патріотизм, здійснюють організацію змістовного дозвілля жителів громади та  проведення заходів з відзначення державних свят, пам’ятних дат на належному рівні.

Начальник відділу культури, туризму та культурної спадщини 06 лютого 2023 року Семенюк В.О.  провів нараду  з працівниками сільських клубних та бібліотечних закладів культури.

Обговорено актуальні питання розвитку галузі  культури  щодо збереження та розвитку народної творчості, аматорського мистецтва, проведення культурно – дозвіллєвих заходів в умовах воєнного стану, координація діяльності закладів культури та творчих колективів громади, формування нового культурно – мистецького середовища, створення умов для розвитку усіх видів мистецтв, просвітницької та виховної функції в роботі бібліотек, впровадження нових форм організації дозвілля відповідно до потреб населення.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь