Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Приведіть у відповідність відомості про реєстрацію місця проживання!!!

Дата: 16.02.2023 08:31
Кількість переглядів: 256

Центр надання адміністративних послуг вкотре звертає увагу на необхідність внесення, уточнення та оновлення інформації в Реєстрі територіальної громади (далі – РТГ), який містить інформацію про осіб, місце проживання яких зареєстроване на  території нашої громади.

Зокрема в РТГ відсутні або не актуальні відомості  про  паспортні документи, відсутня інформація про РНОКПП, дату реєстрації місця проживання особи, не у повному обсязі внесені відомості про зареєстроване місце проживання малолітніх та неповнолітніх дітей. 

Тільки при наявності актуальної інформації в РГТ можливо отримати витяг про реєстрацію місця проживання, який необхідний для отримання ідентифікаційного коду, паспорта громадянина України (у формі ID-картки) та інших адміністративних послуг соціального характеру та пенсійних послуг.

Також, в умовах надзвичайно активного удосконалення додатку Дія, вкрай важливо актуалізувати відомості в РТГ, щоб мати змогу користуватися електронними сервісами.  

Отже, щоб в подальшому не виникало проблем при оформленні пенсії чи отриманні паспорта громадянина України, рекомендуємо не зволікати, а звернутися до відділу ЦНАП за адресою вул. Ювілейна, 2, смт Устинівка (адмінприміщення селищної ради) для внесення, уточнення чи оновлення інформації в Реєстрі територіальної громади, особливо відомостей про дітей.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь