A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Тридцять четверта сесія селищної ради

Дата: 20.02.2023 11:31
Кількість переглядів: 248

17 лютого селищний голова Ігор Пеньков провів  тридцять четверту сесію селищної ради за участі 14 депутатів із 22. У її роботі брали участь старости, керівники структурних підрозділів селищної ради.

Про роботу за 2022 рік звітували старости Криничуватського старостинського округу Віра Хрущ, Степанівського старостинського округу Вячеслав Любченко, Докучаєвського старостинського округу Євген Баранець,  Криничненського старостинського округу Ірина Михайлевич,  начальник відділу культури, туризму та культурної спадщини  селищної ради Віктор Семенюк, про виконання Програми соціального захисту населення Устинівської селищної ради на 2021-2025 роки за 2022 рік - начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я населення  селищної ради Віта Синяк.

Депутати ухвалили рішення про створення молодіжної ради при Устинівській селищній раді.

Внесено зміни до Програми Устинівської селищної ради «Шкільний автобус» на 2021-2025 роки та до Програми розвитку освіти Устинівської селищної територіальної громади на період до 2027 року.

  Ухвалено рішення про збільшення розміру статутного капіталу, внесення змін до статуту комунального підприємства «Комунальник» Устинівської селищної ради та змін до програми фінансової підтримки цього підприємства на 2021-2025 роки. Затверджено структуру КП «Комунальник» в кількості 25 осіб, в т.ч. підсобних працівників 19,5.

Внесено зміни до Програми благоустрою населених пунктів Устинівської селищної ради на 2021-2025 роки.  

Сесія затвердила зміни до бюджету громади. Зокрема, збільшено видаткову частину на 10138262,51 грн. за рахунок залучення вільного залишку, що склався на початок року. З них 4,4 млн.грн. спрямовується на освітню галузь, 3,5 млн.грн. виділено для придбання грейдера КП «Комунальник».

Депутати прийняли рішення про початок реорганізації комунального підприємства «Ринок Устинівської селищної ради». Цей майновий комплекс передається до КП «Комунальник».

Затверджено Положення про найменування та перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів на території Устинівської селищної територіальної громади.

Сесія затвердила заключний звіт про результати виконання «Програми здійснення землеустрою на території Устинівської селищної територіальної громади на 2021-2022 роки» за 2021-2022 роки.

На пленарному засіданні розглянуто 23 земельні питання.


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь