Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Черговий тренінг по наданню психологічної допомоги

Дата: 01.03.2023 17:07
Кількість переглядів: 125

Сьогодні, 1 березня 2023 року психологи міжнародної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів» провели для працівників соціальної сфери громади та психологів психологічного хабу «Ти не один!» черговий  тренінг із циклу тренінгів на тему «Турбота про себе». Під час тренінгу було обговорено організаційні аспекти роботи психолога з внутрішньо переміщеними особами. Було пропрацьовано вправи для  налагодження комунікації між батьками і дітьми та батьками і психологами. Під час тренінгу формували бачення і усвідомлення фахівцями особистих пріоритетних цінностей. Основою цінностей є людські потреби, котрі виступають як такі стани особистості, через які регулюється поведінка, визначається напрямок думок, почуттів і волі людини. Потреба представляє життєві необхідності людини, її індивідуальні цінності. Потреби пов’язані зі своєрідністю інтересів людини, її фізичними і психологічними особливостями, з її смаками. Також було опрацьовано сучасний підхід до постановки цілей через систему SMART. Система постановки SMART – цілей дозволяє на етапі визначення мети,  узагальнити всю наявну інформацію, встановити прийнятні терміни роботи, визначити достатність ресурсів, надати всім учасникам процесу ясні, точні, конкретні завдання.

Турбота про себе є ключовим елементом психічного здоров’я, що допомагає протистояти стресовим факторам, яких на сьогодні чимало.

Якщо ви чи ваші рідні маєте потребу в консультації психолога, звертайтеся до психологічного хабу «Ти не один!», що розташований за адресою: смт Устинівка вул.Об’їздна,20, або за номером телефону 068-221-32-58.


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь