A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Тридцять п’ята сесія селищної ради

Дата: 29.03.2023 09:44
Кількість переглядів: 172

Селищний голова Ігор Пеньков 28 березня провів чергову тридцять п’яту сесію селищної ради восьмого скликання. У пленарному засіданні взяли участь 15 депутатів із 22, старости, керівники структурних підрозділів селищної ради. Перед початком сесії присутні вшанували хвилиною мовчання всіх, хто загинув у війні з російським агресором.

На сесії прозвітували про роботу за 2022 рік старости Устинівської селищної ради Олександр Шапошніков, Тетяна Гуслєнкова, Тетяна Федунець.

Поінформували про хід виконання десятка селищних Програм за 2022 рік

начальник відділу культури, туризму та культурної спадщини селищної ради Віктор Семенюк, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я населення Віта Синяк, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Ірина Камяна, начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій селищної ради Лілія Горбенко, директор КНП «Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Любов Саприкіна.

Внесено зміни до Програми соціального захисту населення Устинівської селищної ради на 2021-2025 роки шляхом викладення її в новій редакції.

Затверджено Порядок надання одноразової матеріальної допомоги Устинівської селищної територіальної громади.

Депутати ухвалили рішення про організацію харчування у закладах дошкільної освіти на період дії воєнного стану за кошти бюджету територіальної громади. Також затверджено перелік категорій здобувачів освіти, що забезпечуються безоплатним харчуванням в закладах загальної середньої освіти на період дії воєнного стану.

Внесено зміни до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Устинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» та затверджено фінансовий план комунального некомерційного підприємства «Устинівська лікарня» на 2023 рік.

Депутати внесли зміни до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Комунальник» Устинівської селищної ради на 2021-2025 роки, що пов’язані з майбутнім придбанням трактора та деякої іншої техніки. Також підтримали зміни до Програми благоустрою населених пунктів Устинівської селищної ради на 2021-2025 роки, якими передбачено збільшення суми коштів на ремонт дорожного покриття по вулиці Ювілейній в Устинівці.

На сесії затверджено звіт про виконання бюджету Устинівської селищної ради за 2022 рік, який представила начальник фінансового відділу селищної ради Наталія Костянецька. Ухвалено рішення про зміни до бюджету Устинівської територіальної громади на 2023 рік.

Рада прийняла рішення про дострокове припинення повноважень депутата селищної ради Абрамяна Саркіса Юрійовича відповідно до поданої ним заяви.

Вирішено направити звернення депутатів Устинівської селищної ради до дипломатичних місій, представництв міжнародних організацій щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх.

Затверджено Положення про порядок передачі та закріплення майна комунальної власності Устинівської селищної територіальної громади на правах господарського відання або оперативного управління.

На сесії розглянуто три десятки земельних питань, по кожному з яких прийнято позитивні рішення.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь