A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Зірки Європи

Дата: 11.04.2023 11:51
Кількість переглядів: 94

За організації Міжнародної мережі «Constellation World Talent Network» у лютому 2023 року відбувся Міжнародний багатожанровий творчий конкурс «Зірки Європи» («Stars of Europe»). Це не просто конкурс. Це творча програма, яка публікує, рекламує, просуває творчі роботи учасників та робить таланти відомими. Важливим фактом є те, що учасники даного конкурсу додаються в продюсерський каталог Алея Талантів України, рейтинговий каталог Алея Зірок України, просуваються в Україні, Європі і США. Творчі роботи конкурсантів додаються в Національний Творчий Фонд.

У Міжнародному фаховому двотуровому вокальному конкурсі взяла участь Елеонора Юшко, учениця КЗ «Устинівська мистецька школа», під керівництвом викладача закладу Суровцевої Л.Д. Конкурсантка виконала пісню « Я маленька україночка» із репертуару О.Красуляк.

Почесне журі відзначило точність інтонації, артистизм, харизму та глибину розуміння художнього образу, за що й нагородило учасницю ДИПЛОМОМ за зайняте І місце.

Елеонора займається вокалом всього лише рік, але вже має певні творчі здобутки та неодноразово бере участь у мистецькому житті навчального закладу. Тож, бажаємо, щоб це досягнення стало важливою сходинкою у подальшому творчому зростанні!!! Шануємо багатогранний талант керівника, його неповторний авторський почерк та відданість справі життя! Мирного неба Вам, нових злетів та Божої благодаті!


Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь