A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Благоустрій громади

Дата: 17.04.2023 15:45
Кількість переглядів: 167

Не дивлячись на затяжні квітневі дощі, мешканці громади знаходять час для проведення робіт з благоустрою та  впорядкування своїх територій.

Так, в с. Лебедине Криничуватського старостинського округу упорядкували  територію дитячого майданчику, а в Новокиївці територію села. В с. Седнівка обкошено територію парку та територію біля приміщення старостату. В с. Докучаєве упорядковували клумби біля адмінприміщення старостату. В Сонцевому прибирали територію біля пам’ятника та дитячого майданчика. Працівниками КП «Комунальник» обкошено територію стадіону в Устинівці.

В с. Криничне облаштовано чудовий майданчик для відпочинку мешканців села, ініціатором та засновником ідеї створення якого є Петренко Людмила Володимирівна, а завдяки фінансовій підтримці дирекції ПСП «Україна» та майстерності працівників будівельної бригади цього ж підприємства цю ідею втілено в життя.

Також проводилось упорядковування території кладовищ сіл Березуватка та Ісаївка, Березівка, Ганно-Требинівка, Олександрівка, Сонцеве, Садки.

Дякуємо дирекції ПСП «Україна» та її будівельній бригаді, Гордієнко Валентині, Бесараб Станіславу, Прокопенко Оксані та Кармелюк Ользі та всім, хто долучається  до проведення заходів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь