A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Працювала робоча група з контролю за ціновою ситуацією

Дата: 20.04.2023 16:25
Кількість переглядів: 61

За період з 14.04.23 року по 20.04.23 року членами робочої групи з контролю за ціновою ситуацією на основні продовольчі товари в Устинівській селищній територіальній громаді було здійснено перевірку в трьох старостинських округах громади та смт Устинівка.

Перевіркою охоплено 7 торговельних закладів громади: 1- с. Березівка, 1 – с. Докучаєво, 1 – с. Інгульське, 2 – с. Брусівка, 2- смт Устинівка.

За період перевірки членами робочої групи було встановлено необґрунтоване підвищення ціни в смт Устинівка на товар, який має соціальну значущість. З власником торгівельного закладу була проведена відповідна роз’яснювальна робота, тому ціни було приведено у відповідність в ході перевірки.

Всім власникам торгівельних закладів, яких було охоплено перевіркою, наголошувалось на важливості здійснення безготівкового розрахунку для покупців через  пост-термінал,  дотриманні терміну дії ліцензії на алкогольну та тютюнову продукції, а також обслуговувати споживачів і надавати інформацію про товари й послуги українською мовою. Проте, на прохання клієнта, його обслуговування може здійснюватися іншою, прийнятною для сторін мовою.Фото без опису


Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь