A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Всеукраїнський відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості – до Всесвітнього Дня Землі

Дата: 02.05.2023 08:11
Кількість переглядів: 73

З 19 по 21 квітня 2023 року Українським державним центром позашкільної освіти спільно з комунальним позашкільним навчальним закладом «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості» було проведено ХXVIII Всеукраїнський відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі «Земля для нас та для нащадків. Партнерство заради сталого розвитку».

Понад 2000 учасників з 17 областей України знайомилися, спілкувалися, обмінювались досвідом і захоплювали своєю майстерністю членів журі, експертів та гостей Фестивалю.

Підіймали важливі теми під час тематичних сесій «Громадської думки», дивували цікавими творчими концепціями у номінації «Образотворче мистецтво», вражали талантами на локаціях «Партнерства у музичному та хореографічному мистецтві», прокачували знання на інтелектуальному Всесвітньому квесті «Партнерство заради сталого розвитку».

Родзинкою Фестивалю стала акція міжнародного єднання «Дерево життя», що відбулася за ініціативи психологів американо-українського проєкту соціально-психологічної допомоги “VeLa” (Соціально-психологічний проєкт ''VeLa'') з терапевтичними практиками від Інституту травми Леслі (Кембридж, США). В акції взяли участь понад 1000 дітей з України, США, Канади, Сальвадору та Кенії. В оригінальних та зворушливих роботах юних художників знайшли відображення спільні цінності, важливість поваги до нашого спільного дому та зв’язок між дітьми України та дітьми світу.

Фестиваль став унікальним майданчиком, де кожному учаснику вдалося знайти натхнення, зарядитися позитивом, отримати яскраві враження та нові ідеї!

Усі з нетерпінням очікували на фінал Фестивалю, коли нагороди й відзнаки знайшли своїх власників! Вітаємо команду євроклубу «Мрія» комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради та його керівника Пінчук Світлану Олександрівну за зайняте ІІІ місце в номінації «Громадська думка», ІІІ місце в конкурсі «Інфографіка – презентація команди».

Дякуємо Задорожній Анастасії, Дюковій Анастасії, Пихтіній Надії, Тараненку Олександру, Пінчуку Руслану, Салтану Максиму за відповідальне ставлення до фестивалю та втілення креативних ідей! Бажаємо нових перемог та творчих злетів!!!


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь