A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Прощання з Леонідом Кравцем

Дата: 05.05.2023 14:15
Кількість переглядів: 136

Сьогодні жителі села Березівка Інгульського старостинського округу та вся Устинівська громада попрощалися з військовослужбовцем, гранатометником механізованого батальйону, молодшим сержантом Кравцем Леонідом Васильовичем.

Померлого зустріли «живим коридором» в Устинівці, де було проведено урочисту церемонію прощання на центральній площі селища. Далі у супроводі роти охорони тіло захисника було доправлене у рідне село для прощання з односельцями.

Народився Леонід Васильович 23 травня 1979 року в селі Олександрівка Добровеличківського району Кіровоградської області. Після закінчення дев’яти класів школи приїхав до старшої сестри в Березівку та вступив на навчання в Інгульське СПТУ. Після закінчення навчання і до мобілізації Леонід Кравець працював трактористом у місцевому сільськогосподарському підприємстві. З початком повномасштабного вторгнення вступив до територіальної оборони, а 8 березня 2022 року був призваний до лав Збройних Сил України.

Та, на жаль, 30 квітня в результаті загострення хвороби  військовослужбовець Кравець Леонід Васильович помер у Харківській області. Без чоловіка та батька залишилися дружина Наталія та сини – Олександр і Валентин.

Устинівська селищна рада, депутатський корпус та виконавчий комітет висловлюють глибоке співчуття родині з приводу тяжкої втрати. Пам’ять про кожного загиблого, померлого внаслідок воєнних дій назавжди залишиться у наших серцях. Через свій особистий подвиг вони подарували нам віру і надію в нашу Перемогу.

Вічна та світла пам’ять Леоніду Кравцю!


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь