A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Покладання квітів з нагоди Дня примирення та Дня Перемоги над нацизмом

Дата: 08.05.2023 17:05
Кількість переглядів: 87

8 і 9 травня – День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Цього року цей день ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни Росії проти України. Нам знову довелося взяти до рук зброю та боронити свою свободу та рідну землю. Вислів «ніколи знову» Росія своїми злочинами стерла й розбомбила сотнями ракет. Подвиг наших дідів, за який український народ та Європа будуть вдячні до кінця життя – Росія обезцінила та забула.

8 травня, з нагоди 78-ї річниці з Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, відбулася хода з покладанням квітів до Меморіалу загиблим воїнам за участі працівників селищної ради, представників трудових колективів комунальних закладів на чолі з селищним головою Ігорем Пеньковим та начальником Устинівського РТЦК та СП Гапоновим П.П.

Виступаючі зазначили, що сьогодні, у День пам’яті та примирення, ми вклоняємося всім, хто захищав рідну землю й світ від нацизму. Ми відзначаємо подвиг українського народу та його внесок у перемогу антигітлерівської коаліції. Зараз ми так само боронимо нашу Україну, б’ємося за мир та свободу. Ми відчули що таке війна, відчули весь біль і розпач, але нікому і ніколи не віддамо нашу землю, знаючи і пам’ятаючи ту ціну, яку заплатили наші предки. Вічна шана всім, хто протистояв нацизму! Хвилиною мовчання було вшановано пам`ять загиблих.

Аналогічні заходи щодо вшанування ветеранів Другої світової війни та пам’яті її жертв відбулися у всіх старостинських округах Устинівської громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь