A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Прощання з Леонідом Кравцем

Дата: 05.05.2023 14:58
Кількість переглядів: 126

Сьогодні жителі села Березівка Інгульського старостинського округу та вся Устинівська громада попрощалися з військовослужбовцем, гранатометником механізованого батальйону, молодшим сержантом Кравцем Леонідом Васильовичем.

Померлого зустріли «живим коридором» в Устинівці, де було проведено урочисту церемонію прощання на центральній площі селища. Далі у супроводі роти охорони тіло захисника було доправлене у рідне село для прощання з односельцями.

Народився Леонід Васильович 23 травня 1979 року в селі Олександрівка Добровеличківського району Кіровоградської області. Після закінчення дев’яти класів школи приїхав до старшої сестри в Березівку та вступив на навчання в Інгульське СПТУ. Після закінчення навчання і до мобілізації Леонід Кравець працював трактористом у місцевому сільськогосподарському підприємстві. З початком повномасштабного вторгнення вступив до територіальної оборони, а 8 березня 2022 року був призваний до лав Збройних Сил України.

Та, на жаль, 30 квітня в результаті загострення хвороби  військовослужбовець Кравець Леонід Васильович помер у Харківській області. Без чоловіка та батька залишилися дружина Наталія та сини – Олександр і Валентин.

Устинівська селищна рада, депутатський корпус та виконавчий комітет висловлюють глибоке співчуття родині з приводу тяжкої втрати. Пам’ять про кожного загиблого, померлого внаслідок воєнних дій назавжди залишиться у наших серцях. Через свій особистий подвиг вони подарували нам віру і надію в нашу Перемогу.

Вічна та світла пам’ять Леоніду Кравцю!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь