Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Екскурсія рідним краєм

Дата: 09.06.2023 15:04
Кількість переглядів: 89

В рамках проведення акції "Літо-2023:наближаємо Перемогу" учні Інгульського ліцею Устинівської селищної ради відвідали два чудових місця Устинівщини: КЗ "Устинівський музей історії" та 22 Державну пожежно-рятувальну частину Кіровоградської області. Ознайомча екскурсія стала для дітей пізнавальною подорожжю  історико-культурною спадщиною рідного краю. Юні дослідники мали змогу доторкнутися до цікавих експонатів, надихнутися творчістю відомих особистостей Устинівщини. Завдяки цікавій і змістовній розповіді Щерюка О.В. учасники екскурсії дізналися багато нового про історію та сьогодення своєї малої Батьківщини.

Бригада пожежної частини радо зустріла дітлахів, продемонструвавши новеньке пожежно-рятувальне авто. Емоціям не було меж! Учні з радістю поспілкувалися з професіоналами пожежно-рятувальної справи, познайомилися з обладнанням і технікою, котрі використовуються під час надзвичайних ситуацій.

Звичайно, що на екскурсіях без селфі, відео не обійшлося. Діти були у захваті, щасливі від гарно проведеного дня. Щиро вдячні за цікаві змістовні екскурсії екскурсоводу Щерюку О.В.  та працівникам пожежної частини.


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь