Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Національно-патріотичне виховання в закладах освіти

Дата: 13.06.2023 08:32
Кількість переглядів: 89

Пріоритетним напрямком виховання дітей та молоді в національній системі освіти є патріотичне виховання. Актуальність патріотичного та духовного виховання юного покоління зумовлюється процесом формування в Україні громадянського суспільства, становлення єдиної нації.

В рамках програми національно-патріотичного виховання в Устинівському ліцеї Устинівської селищної ради, представники сьомого відділу Кропивницького РТЦК та СП, провели цікаві теоретично-практичні заняття. Практичні заняття з вогневої та тактичної підготовки, а також тактичної медицини. У ході занять учням розповіли  про будову та принцип роботи стрілецької зброї, її призначення, бойові властивості, показали порядок та послідовність неповного розбирання/збирання автомата. Також було практично відпрацьовано питання надання першої домедичної допомоги та базової підтримки життя.Фото без опису

Учні не лише мали змогу потримати в руках автомат, а й попрактикуватися у стрільбі. Загалом практичні заняття пройшли результативно, насичено та цікаво. Навчання в польових умовах загартовує, дає можливість опанувати основи нелегкої та водночас цікавої військової справи та відчути справжню атмосферу військової служби.


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь