Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Прощання з Дмитром Плотником

Дата: 14.06.2023 14:39
Кількість переглядів: 123

Сьогодні жителі Устинівської громади попрощалися з воїном-захисником, стрільцем – помічником гранатометника взводу морської піхоти Плотником Дмитром Федоровичем.

Загиблого Героя зустріли «живим коридором» в Устинівці, де було проведено урочисту церемонію прощання на центральній площі селища. Далі тіло захисника було доправлене у рідне село Явкине Баштанської громади для прощання з рідними та односельцями.

Народився Дмитро 30 вересня 1982 року в селі Явкине Баштанського району і проживав там. Далі переїхав  до Устинівки, влаштувався на роботу в сільськогосподарське підприємство електрогазозварником. 30 березня 2023 року  був призваний на військову службу.

Та, на жаль, 08 червня  в результаті ворожого мінометного обстрілу під час штурму позицій ворога в районі населеного пункту Сторожеве Волноваського району Донецької області, Дмитро Плотник отримав поранення, несумісне з життям.

Устинівська селищна рада, депутатський корпус та виконавчий комітет висловлюють глибоке співчуття родині з приводу тяжкої втрати. Пам’ять про кожного сина, кожну доньку, цвіт нації, назавжди у наших серцях. Через свій особистий подвиг вони подарували нам віру і надію в нашу Перемогу.

Вічна та світла пам’ять Дмитру Плотнику!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь