Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Прощання з Дмитром Плотником

Дата: 14.06.2023 14:45
Кількість переглядів: 104

Сьогодні жителі Устинівської громади попрощалися з воїном-захисником, стрільцем – помічником гранатометника взводу морської піхоти Плотником Дмитром Федоровичем.

Загиблого Героя зустріли «живим коридором» в Устинівці, де було проведено урочисту церемонію прощання на центральній площі селища. Далі тіло захисника було доправлене у рідне село Явкине Баштанської громади для прощання з рідними та односельцями.

Народився Дмитро 30 вересня 1982 року в селі Явкине Баштанського району і проживав там. Далі переїхав  до Устинівки, влаштувався на роботу в сільськогосподарське підприємство електрогазозварником. 30 березня 2023 року  був призваний на військову службу.

Та, на жаль, 08 червня  в результаті ворожого мінометного обстрілу під час штурму позицій ворога в районі населеного пункту Сторожеве Волноваського району Донецької області, Дмитро Плотник отримав поранення, несумісне з життям.

Устинівська селищна рада, депутатський корпус та виконавчий комітет висловлюють глибоке співчуття родині з приводу тяжкої втрати. Пам’ять про кожного сина, кожну доньку, цвіт нації, назавжди у наших серцях. Через свій особистий подвиг вони подарували нам віру і надію в нашу Перемогу.

Вічна та світла пам’ять Дмитру Плотнику!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь