Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Завершальні екскурсії для школярів

Дата: 22.06.2023 11:13
Кількість переглядів: 58

Радості учнів не було меж! Нарешті довгоочікувана подорож здійснилася. 20 червня 2023 року 51 учень та 6 педагогів Устинівського ліцею Устинівської селищної ради відвідали дендропарк "Веселі Боковеньки".

Дуже цікаве і мальовниче місце. Лірично і натхненно виглядають пейзажі, ефективно доповнюються містками через річку Боковеньку. Серед цього розмаїття природи можна побачити різні види дерев: червоний дуб, велика кількість різновидів ялин, сосен, берез, карликові туї та багато інших дерев і кущів. На території парку є дитячий майданчик із скульптурами казкових героїв, де діти гралися і фотографувалися.

В дендропарку працює фонтан, навколо якого квітують різнокольорові троянди. Учні отримали величезне задоволення від цієї екскурсії. Це прекрасне місце, де можна насолодитися чудодійною природою, відпочити, покупатися в річці, набратися позитивної енергії, оздоровитися.

Батьки, діти і вчителі щиро дякують організаторам таких екскурсій в нелегкий для країни час. Мирного всім неба та доземний уклін ЗСУ за те, що дають змогу провести літні оздоровчі заходи з учнями.


Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь