Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Прощання з Євгеном Озеряником

Дата: 01.07.2023 16:38
Кількість переглядів: 93

Сьогодні жителі села Новокиївка Криничуватського старостинського округу та вся Устинівська громада попрощалися з військовослужбовцем, оператором зенітного самохідно-артилерійського взводу зенітно-артилерійської батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону Євгеном Миколайовичем Озеряником.

Померлого зустріли «живим коридором» в рідному селі Новокиївці, де було проведено церемонію прощання з рідними та односельцями.

Народився Євген 19 жовтня 1993 року в селі Криничуватка. У 2007 році сім’я переїхала до Новокиївки. Після закінчення школи відбував строкову службу, а далі підписав контракт зі Збройними Силами. Початок повномасштабного вторгнення зустрів на військовій службі.

Та, на жаль, 27 червня в результаті хвороби військовослужбовець Євген Миколайович Озеряник помер. Без чоловіка, сина, брата залишилися дружина, батьки і сестри.

Устинівська селищна рада, депутатський корпус та виконавчий комітет висловлюють глибоке співчуття родині з приводу тяжкої втрати. Пам’ять про кожного загиблого, померлого внаслідок воєнних дій назавжди залишиться у наших серцях.

Вічна та світла пам’ять Євгену Озерянику!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь