Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

РЕКОРД УКРАЇНИ ВСТАНОВЛЕНО

Дата: 03.07.2023 13:40
Кількість переглядів: 55

    30 червня 2023 року вихованці комунального закладу «Устинівський Будинок дитячої та юнацької творчості» Устинівської селищної ради долучилися до акції «Серцем і думками – разом із захисниками!», яка проходила в рамках бізнес форуму «Жіноче лідерство в часи викликів».

   Українські воїни стали Янголами-Охоронцями для кожного з нас. Вони боронять незалежність та суверенність нашої держави і стоять на варті світла та добра. А наше завдання  - всіляко підтримувати їх. Саме з цією метою організовано акцію встановлення рекорду з виготовлення оберегів для наших захисників і захисниць : "Серцем і думками – разом із захисниками!". Адже те, що зроблене дитячими руками є найціннішим! А наші захисники наділяють ці вироби магічними властивостями захисту, підтримки та віри в омріяне майбутнє України.

    Ініціаторами встановлення рекорду є ГО "Громадські ініціативи Марії Чорної",  Кіровоградська обласна рада , Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата, Комунальний позашкільний навчальний заклад: "Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості".

    Для фіксації рекорду було запрошено Ганну Крисюк, генерального директора "Книги світових рекордів" в Україні. З вітальними словами та найкращими побажаннями до учасників акції звернулися: Марія Чорна, екс-голова Кіровоградської обласної державної адміністрації, засновниця ГО "Громадські ініціативи Марії Чорної"; Юрій Дрозд, голова Кіровоградської обласної ради; Ірина Саєнко, Президентка Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати та Ганна Суркова, директорка Комунального позашкільного навчального закладу "Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості", керівниця обласного відділення Міжнародної асоціації закладів позашкільної освіти,    Заслужений працівник освіти України.

    До акції долучилися діти та молодь громад Кіровоградщини. Ініціаторами проведення акції в громадах стали Кіровоградський обласний парламент дітей та Кіровоградська обласна Асамблея євроклубів,  наші вихованці доєднавшись до онлайн стріму, в ефірі виготовляли обереги для захисників і захисниць вкладаючи в кожен виріб душу, тепло та віру в перемогу. Виготовили 118 оберегів-янголят, які будуть передані нашим воїнам.

    Рекорд встановлено, представники Книги світових рекордів зафіксували виготовлення 2077 оберегів за одну годину!!! І це унікальний результат в світі!  

    Дякуємо українським військовим за кожен наш вільний ранок. Шана і низький уклін кожному воїну! Запалюємо серця захисників і захисниць нашим теплом, вдячністю та підтримкою!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь