A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Субсидію після підвищення тарифу на електроенергію перераховано автоматично

Дата: 11.07.2023 14:58
Кількість переглядів: 46

Фото без описуСтаном на 01.07.2023 головне управління здійснило автоматичний перерахунок (без особистого звернення громадян) та перепризначення субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі на новий період із урахуванням підвищеного тарифу на електроенергію для споживачів із 1 червня 2023 року.

Для даного перерахунку всі показники, необхідні для проведення перерахунку субсидій, були отримані від надавачів комунальних послуг в автоматичному режимі. Збільшення показника тарифу на електроенергію враховано в розмірі субсидій і пільг, тож мешканці області отримають компенсацію в наступних періодах в повному обсязі. Тобто субсидіанти, яким вже призначено субсидію на неопалювальний сезон, отримуватимуть відповідні виплати і надалі, але у збільшеному розмірі. За червень 2023 року субсидію отримають 25470 осіб, середній розмір складає 293,9 грн.

Ті ж громадяни, яким на неопалювальний сезон не призначено субсидію, проте їхній дохід із зміною тарифу на електроенергію дає право на отримання субсидії, мають особисто звернутися до будь-якого сервісного центру Пенсійного фонду України, до ЦНАПів, уповноважених посадових осіб виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідних територіальних громад або надіслати поштою на адресу головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області (25009, м. Кропивницький, вул. Соборна, 7А) чи надати всі необхідні документи в електронному вигляді через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (www.portal.pfu.gov.ua), через портал Дія.

Нагадуємо перелік документів, які необхідно подати для призначення субсидії: заяву; декларацію; довідки про доходи (у разі зазначення в декларації доходів, інформація про які відсутня у ДПС, Пенсійному фонді України); копію договору про реструктуризацію заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг (у разі наявності); договір наймання (оренди) житла (у разі наявності); рішення суду (в разі наявності); інші документи, які не передбачені цим пунктом, але відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848, необхідні для розгляду питання по суті (у разі потреби).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь