A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Нарада у селищного голови

Дата: 20.07.2023 17:24
Кількість переглядів: 34

Сьогодні, 20 липня 2023 року, під головуванням селищного голови Ігоря ПЕНЬКОВА відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальників відділів та секторів селищної ради, а також керівників підпорядкованих комунальних установ.

У ході наради присутні обговорили ряд важливих поточних питань, серед яких :

- стан укриттів фонду захисних споруд цивільного захисту;

- проведення ремонтних робіт в освітніх закладах громади;

- благоустрій  територій громади;

- проведення заходів в закладах культури в літній період.

Михайлова Ірина – в.о. директора КНП «Устинівська лікарня» Устинівської селищної ради проінформувала про стан укриттів захисних споруд цивільного захисту, а саме в лікувальному закладі, який надає спеціалізовану медичну допомогу на вторинному рівні знаходиться захисна споруда загальною площею 482,3 кв. м на 196 осіб, яка облаштована відповідно до вимог.

Кам’яна Ірина – начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту проінформувала, що у 10 закладах загальної середньої освіти  9 закладів мають власні сховища, 1 використовує укриття закладу дошкільної освіти. На виконання розпорядчих документів селищного голови у зазначених сховищах, на даний час, тривають поточні ремонти: бетонування та вирівнювання підлоги, прочищення та встановлення додаткової вентиляції, штукатурення та фарбування стін, оновлення електропроводки, заміна дверей та інше. У трьох закладах незабаром розпочнуться роботи по облаштуванню других входів, що дасть можливість у цих закладах організувати 100 % очний навчальний процес. У бюджеті громади на дані цілі передбачено 2,5 мільйона гривень.

Також, Ірина Олександрівна проінформувала щодо проведення поточних ремонтів у приміщеннях загальноосвітніх закладів. Завершено тендерну закупівлю фарби для підлоги, тож незабаром буде проведене фарбування коридорів шкіл, у Седнівському ліцеї замінено двері (запасний вихід з приміщення школи), в харчоблоці Новоігорівського ліцею проведено повну заміну електричної проводки, проведено поточний ремонт кімнати «Клас безпеки» в Устинівському ліцеї, також  в Устинівському ліцеї розпочнуться роботи по поточному ремонту спортивної зали, проведено поточні ремонти класних кімнат.

Семенченко Світлана, головний спеціаліст відділу, туризму та культурної спадщини проінформувала, що у Степанівському сільському будинку культури облаштовують підвальне приміщення під найпростіше укриття. На даний час тривають ремонтні роботи.

Що стосується роботи закладів культури в літній період, то бібліотечними закладами проведено 44 заходи до державних свят, постійно проводяться зустрічі з читачами бібліотек та заходи для веселого дозвілля дітей: майстер – класи, читання казок, відгадування загадок, флешмоби, конкурси малюнків на асфальті, ігри та різноманітні акції.

Селищний голова наголосив на необхідності збільшення заходів, які проводяться  для дітей, з метою забезпечення активного їх дозвілля у літній період. Система забезпечення населення культурними послугами має працювати продуктивно, змістовно і злагоджено.

На нараді також було обговорено питання благоустрою населених пунктів, продовжуються роботи з поточного ремонту дорожнього покриття на території громади.

За результатами наради селищним головою надано ряд доручень на поточний тиждень.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь