A A A K K K
для людей із порушенням зору
Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Благоустрій території населених пунктів Устинівської селищної територіальної громади

Дата: 26.07.2023 10:23
Кількість переглядів: 48

Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил  благоустрою

і санітарної очистки територій, проводьте боротьбу з бур’янами

Щороку з настанням весни на території нашої громади розпочинається проведення заходів з благоустрою. Наразі одним з актуальних заходів є обкошування територій задля попередження поширення бурянів, в тому числі і карантинних.Фото без опису

Відповідно до статті 22 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного добробуту" підприємства, установи, організації та громадяни зобов'язані утримувати надані в користування чи належні їм на праві власності земельні ділянки і території відповідно до вимог санітарних норм.

Крім того, відповідно до пункту 3.2. «Правил благоустрою територій населених пунктів Устинівської селищної територіальної громади», затверджених рішенням 19-ї сесії Устинівської селищної ради восьмого скликання 22 грудня 2021 року, підприємства, установи, організації, на власних, закріплених та прилеглих територіях повинні здійснювати увесь комплекс робіт, спрямованих на забезпечення та постійне підтримання чистоти і порядку, збереження зелених насаджень, зокрема - регулярне знищення бур’янів, скошення трави заввишки більше, ніж 10 см, видалення сухостійних дерев та чагарників, видалення сухого та пошкодженого гілля та забезпечення їх видалення.

Закликаємо усіх керівників установ, підприємств та організацій, власників та орендарів магазинів, інших нежитлових приміщень, жителів багатоквартирних будинків та приватного сектору навести лад на своїх прилеглих територіях та нагадуємо, що за порушення даних правил статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачене адміністративне покарання.

Давайте разом дбати про чистоту нашої громади, адже хто як не ми маємо докладати максимум зусиль задля її процвітання!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь