Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

РОБОЧА ЗУСТРІЧ

Дата: 01.08.2023 08:52
Кількість переглядів: 63

Заступником селищного голови Наталією Сівовою була проведена робоча зустріч з начальником Устинівського відділу Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості (далі- ЦЗ) Аллою Раєнко, заступником начальника Устинівського відділу Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Людмилою Садовенко, за участі працівників Устинівської селищної ради по питанню впровадження суспільно корисних робіт в закладах освіти громади.

Зокрема, Алла Раєнко проінформувала присутніх про кількість безробітних, які офіційно зареєстровані в ЦЗ, проживають на територіях, де розміщені заклади освіти громади та готові долучитися до суспільно корисних робіт. Про практичні кроки, які необхідно здійснити для впровадження механізму організації даного виду робіт проінформувала Людмила Садовенко.

Учасники зустрічі зазначили, що організація в Устинівській громаді суспільно корисних робіт розпочнеться найближчими днями та надасть можливість тимчасово працевлаштувати близько 30 безробітних та здійснити заходи щодо упорядкування укриттів, територій та приміщень закладів освіти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь