Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Відкриття стадіону Інгульського ліцею

Дата: 25.08.2023 15:17
Кількість переглядів: 150

    В с.Інгульське  відбулося відкриття  оновленого стадіону на честь загиблого Героя-захисника України Ковальчука Валерія, за фінансової підтримки дружини Валерія – Ковальчук Яни.

 На даному заході були присутні: селищний голова Ігор Пеньков, заступники Наталія Сівова та Геннадій Сусідко, директор Інгульського ліцею Ольга Кондрашова, настоятель храму Благовіщення Пресвятої Богородиці ПЦУ о. Дмитрій, рідні та друзі Валерія, жителі старостинського округу, а також гравці футбольних команд «Долинська», «Новий Буг», «Інгул», «Новатор» м.Бобринець.

    Ковальчук Яна висловила щиру подяку селищному голові Пенькову І.О., заступнику Сусідку Г.А., старості Федунець Т.М., працівникам селищної ради, працівникам та учням Інгульського ліцею та жителям старостату за підтримку, взаєморозуміння та активну участь в упорядкуванні стадіону.

    Після урочистого відкриття стадіону та його освячення  відбувся відкритий турнір з футболу, присвячений  пам’яті нашого земляка  Валерія Ковальчука.

Устинівська селищна рада,  жителі Інгульського старостату висловлюють щиру вдячність сім’ї Ковальчук Яни Василівни за облаштування  стадіону Інгульського ліцею. Нехай добрі справи повертаються до Вас сторицею!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь