Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

Прощання з Євгеном Свердлюком!

Дата: 16.08.2023 17:00
Кількість переглядів: 132

Сьогодні, 16 серпня 2023 року, в Устинівській  територіальній громаді відбулася церемонія прощання з загиблим Героєм – Євгеном Олександровичем  Свердлюком.

Траурний кортеж з тілом загиблого захисника жителі Устинівки зустріли «живим коридором»,  схиливши у пошані голови та провели його до центральної площі селища для проведення церемонії прощання.

Євген Свердлюк народився 11 серпня 1986 року   у с. Степанівка, закінчив Степанівську школу. Працював на різних ділянках, останнє місце роботи -  будівельник  у комунальному підприємстві. З перших днів війни став на захист України, часто перебуваючи у найгарячіших  точках. У серпні 2022 року нагороджений відзнакою Президента України «За оборону України».  Та, на жаль, 10 серпня 2023 року Герой загинув під час виконання службових обов’язків, внаслідок штурмових дій противника біля Авдіївки Донецької області.  

 У цей важкий час низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю воїна, який віддав своє життя за мирне небо над Україною. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого, розділяємо їхній біль, поділяємо горе.

Герої не вмирають!

          Вони назавжди у наших серцях і нашій пам’яті!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь