Устинівська селищна рада
Кіровоградська область, Кропивницький район

До Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2023 08:16
Кількість переглядів: 113

Сьогодні, 29 серпня, ми вшановуємо пам’ять полеглих захисників, які принесли найвищу жертву – свої життя, за право бути вільними, незалежними, заради майбутнього наших дітей.

Цей день встановлено для увічнення героїзму військовослужбовців,  котрі віддали життя за Батьківщину, як нагадування про одну із накривавіших подій війни на сході України у 2014 році – Іловайську трагедію. Жорстокість і підступність ворога не має нічого спільного з встановленими законами ведення війни та дотриманням домовленостей воюючих сторін.

На жаль, вторгнення ворога не закінчилося Іловайською трагедією, а продовжилося у 2022 році повномасштабним вторгненням росії на територію України. На сьогодні ми вже маємо тисячі загиблих мужніх оборонців. Вони стоять в одному ряду з поколінням борців за волю і державну самостійність.  

Теперішнє та наступні покоління українців повинні пам’ятати про жертовність загиблих захисників, які билися до останнього, гинули, але перемагали ворога своєю стійкістю та непохитністю.Фото без опису  

Загибель українських військовослужбовців викликає у нас біль і справедливу ненависть до окупанта. Тому, як ніколи, ми маємо об’єднатися, щоб перемогти підступного ворога та зберегти Україну.

Вічна і світла пам’ять загиблим Героям!

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь